Voradius.nl, de zoekmachine voor producten bij lokale winkels, en DTG, de online marketing services specialist voor het MKB en eigenaar van detelefoongids.nl, hebben deze week een overeenkomst gesloten waardoor ondernemers nog beter vindbaar zijn voor nieuwe klanten.

Het Netwerkprofiel maakt ondernemers vindbaar op relevante sites in het partnernetwerk van DTG, waarin Google+, Facebook, Foursquare, Allebedrijvenin, Tupalo, en Vinden.nl zich al eerder als partner aansloten. Voradius is nu aan het netwerk toegevoegd.

schoenen_in_alkmaar___De_Telefoongids__Telefoonboek

Retailers die bij Voradius zijn aangesloten met het productassortiment profiteren vanaf nu van extra aandacht in de zoekresultaten op detelefoongids.nl. Consumenten kunnen direct het winkelassortiment verkennen tijdens de zoektocht op de detelefoongids.nl. Commercieel directeur Jop Houben van Voradius zegt hierover: “Wij zijn erg verheugd met de samenwerking. Door de integratie worden de consument en de fysieke retailer met elkaar in contact gebracht en wordt de vindbaarheid van de producten op een innovatieve manier vergroot”.

Pieter Westerhuis, Product Director Profiel Services van DTG:  “Ondernemers vinden het belangrijk om goed gevonden te worden, maar hebben in de praktijk te weinig tijd om hun vermelding op verschillende sites goed bij te houden. Met het Netwerkprofiel van DTG wordt het steeds gemakkelijker voor een bedrijf om via één platform de profielgegevens te beheren en op diverse sites, waaronder nu ook Voradius, te plaatsen. De unieke content van Voradius vormt daarnaast een mooie aanvulling voor detelefoongids.nl”.

Over Voradius

Voradius.nl is het afgelopen jaar in Nederland gelanceerd. Via de zoekmachine kunnen consumenten zoeken naar producten bij winkels in de buurt, de actuele voorraad checken en producten direct reserveren in de fysieke winkel. Voradius doorzoekt momenteel ruim 350.000 producten bij ongeveer 22.000 fysieke winkels in Nederland. Het platform groeit continue doordat retailers via een koppeling eenvoudig realtime product- en voorraadinformatie ontsluiten en daarmee meer klanten en extra omzet in de winkel realiseren.

Over DTG

DTG is al meer dan 125 jaar partner voor het MKB en heeft 130.000 actieve klanten. De media van DTG, de papieren Telefoongids & Gouden Gids, de site detelefoongids.nl en de mobiele Zoek & Vind app, worden maandelijks 11,5 miljoen keer geraadpleegd voor het zoeken van bedrijfsgegevens van ondernemers. DTG is een handelsnaam van De Telefoongids BV en is gevestigd in Amsterdam, Eindhoven en Zwolle.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>