Amstelveen

Amstelveen, 29 juli 2014 – De producten in de winkels van Stadshart Amstelveen zijn vanaf vandaag ook vindbaar via Voradius.nl.  Met deze lokale zoekmachine kunnen consumenten snel en eenvoudig zoeken naar producten en zien waar deze in het Stadshart te koop zijn. Unibail-Rodamco, eigenaar van Stadshart Amstelveen, is de eerste retail vastgoedbelegger die een dergelijke samenwerking aangaat.

Voradius brengt online in kaart wat er in de buurt offline te koop is. Consumenten die online op zoek gaan naar producten, krijgen zo suggesties waar ze dit product direct kunnen zien, voelen, passen en kopen. Bovendien gaat de service in het geval van Kijkshop, Douglas, Mycom, Halfords en Dixons nog een stapje verder. Via Voradius.nl kan de actuele voorraad in deze winkels geraadpleegd worden. Het product kan online worden gereserveerd en vervolgens worden bekeken en gekocht in Stadshart Amstelveen.

Marketing directeur Martijn Jansen van Voradius: “Wij zijn blij met de samenwerking met Stadshart Amstelveen.  Door deze integratie worden de consument en de winkels nog beter met elkaar in contact gebracht en wordt het eenvoudiger om de juiste winkels in het Stadshart  te vinden”.

Shopping Center Manager Stadshart Amstelveen Ben Verheijen: “Fysieke winkels zullen de komende jaren steeds meer de versterkende kracht van de combinatie online en offline gaan opzoeken. Het nog beter online vindbaar maken van onze winkels en hun productaanbod is een goede service, zowel voor onze retailers als de consument”.

 

Voradius.nl

Voradius.nl is het afgelopen jaar in Nederland gelanceerd. Via de zoekmachine kunnen consumenten zoeken naar producten en merken bij winkels in de buurt, de actuele voorraad checken en producten direct reserveren in de fysieke winkel. Voradius doorzoekt momenteel ruim 350.000 producten bij ongeveer 22.000 fysieke winkels in Nederland. Het platform groeit continue doordat retailers via een koppeling eenvoudig realtime product- en voorraadinformatie ontsluiten en daarmee meer klanten en extra omzet in de winkel realiseren. Voradius gaat de komende periode nieuwe diensten lanceren voor de aangesloten fysieke winkels.

Stadshart Amstelveen

Stadshart Amstelveen staat voor sfeervol en elegant winkelen. Het overdekte winkelcentrum biedt onderdak aan grote namen zoals de Bijenkorf, Zara, Massimo Dutti, Fossil, G-Star Women, State of Art, Van Gils, Starbucks en Rituals. Maar er zijn ook diverse boetiekjes en vernieuwende concepten te vinden, zoals het eerste Bose Experience Centre in Nederland en een Nespresso Boutique. In 2013 is Stadshart Amstelveen door de Winkelcentrum Kwaliteitsmonitor uitgeroepen tot ‘Beste winkelcentrum van Nederland’. En in 2012 kreeg het als eerste (en vooralsnog enige) Nederlandse winkelcentrum 4 sterren toegekend. Deze internationale classificatie staat voor de kwaliteit en service die een winkelcentrum biedt. Zo kunnen bezoekers van het Stadshart gratis gebruik maken van een personal shopper, een kindertreintje en diverse lounges. Bovendien zorgen gratis en onbeperkt WiFi, een babylounge en een receptie voor wat extra gemak.

 

Stadshart Amstelveen is te volgen op http://www.stadshartamstelveen.nl/ en via www.facebook.com/StadshartAmstelveen, Voradius is te volgen op www.voradius.nl en via  https://www.facebook.com/Voradius


Voradius.nl, de zoekmachine voor producten bij lokale winkels, en DTG, de online marketing services specialist voor het MKB en eigenaar van detelefoongids.nl, hebben deze week een overeenkomst gesloten waardoor ondernemers nog beter vindbaar zijn voor nieuwe klanten.

Het Netwerkprofiel maakt ondernemers vindbaar op relevante sites in het partnernetwerk van DTG, waarin Google+, Facebook, Foursquare, Allebedrijvenin, Tupalo, en Vinden.nl zich al eerder als partner aansloten. Voradius is nu aan het netwerk toegevoegd.

schoenen_in_alkmaar___De_Telefoongids__Telefoonboek

Retailers die bij Voradius zijn aangesloten met het productassortiment profiteren vanaf nu van extra aandacht in de zoekresultaten op detelefoongids.nl. Consumenten kunnen direct het winkelassortiment verkennen tijdens de zoektocht op de detelefoongids.nl. Commercieel directeur Jop Houben van Voradius zegt hierover: “Wij zijn erg verheugd met de samenwerking. Door de integratie worden de consument en de fysieke retailer met elkaar in contact gebracht en wordt de vindbaarheid van de producten op een innovatieve manier vergroot”.

Pieter Westerhuis, Product Director Profiel Services van DTG:  “Ondernemers vinden het belangrijk om goed gevonden te worden, maar hebben in de praktijk te weinig tijd om hun vermelding op verschillende sites goed bij te houden. Met het Netwerkprofiel van DTG wordt het steeds gemakkelijker voor een bedrijf om via één platform de profielgegevens te beheren en op diverse sites, waaronder nu ook Voradius, te plaatsen. De unieke content van Voradius vormt daarnaast een mooie aanvulling voor detelefoongids.nl”.

Over Voradius

Voradius.nl is het afgelopen jaar in Nederland gelanceerd. Via de zoekmachine kunnen consumenten zoeken naar producten bij winkels in de buurt, de actuele voorraad checken en producten direct reserveren in de fysieke winkel. Voradius doorzoekt momenteel ruim 350.000 producten bij ongeveer 22.000 fysieke winkels in Nederland. Het platform groeit continue doordat retailers via een koppeling eenvoudig realtime product- en voorraadinformatie ontsluiten en daarmee meer klanten en extra omzet in de winkel realiseren.

Over DTG

DTG is al meer dan 125 jaar partner voor het MKB en heeft 130.000 actieve klanten. De media van DTG, de papieren Telefoongids & Gouden Gids, de site detelefoongids.nl en de mobiele Zoek & Vind app, worden maandelijks 11,5 miljoen keer geraadpleegd voor het zoeken van bedrijfsgegevens van ondernemers. DTG is een handelsnaam van De Telefoongids BV en is gevestigd in Amsterdam, Eindhoven en Zwolle.